Erkeklerin hoşlandığı, etkilendiği kadın tipleri için bazı özellikler vardır olmazsa olmazdır. Bu özelliklere sahip bayanlar erkeklerin daha fazla ilgisini çeker. Aslında bayanlar için bu özelliklere sahip olup da erkeklerin gözdesi bir bayan olmak o kadar da zor değildir. Pekierkekler hangi tip kadınlardan hoşlanır?

Temiz aile kızları

Türk erkeklerin genelinde evlilik düşündüğü kızların geçmişi çok önemlidir. Fazla ilişkisi olmamış, temiz geçmişi olan ve aile yapısı olarak kendi aile yapısına benzeyen kızlarla ömrünü geçirmek ister. Hatta evlenme düşüncesi olduğu kızın geçmişini ayrıntılı olarak araştırma gereği duyar. Bu sebeple kızların en baştan çıkmaya başladığı andan itibaren ne olursa olsun dürüst olmalıdır. Dürüst olan kız bu konularda her zaman kazanır. Çünkü geçmişi gizleyen yalan söyleyerek ilişkisini devam ettirmeye çalışan kızlar için erkeklerin ileride kızın geçmişinden öğrendiği herhangi bir yalan ve gizleme ilişki ne olursa olsun bitirme noktasına gelebilir. Kızlar şunu unutmamalıdır ki erkeği kaybetmemek için baştan gizledikleri konuları dürüst olup yüz yüze erkeğe açıklamalıdır. Bu şekilde davranan kızlar her zaman kazanmıştır.

Özgür ruhlu kadınlar

Bayanlar erkekler için ne kadar zor olsa da belli bir aşamadan sonra bayanların erkek arkadaşıyla ilişkileri ilerledikçe onlara bağımlılığı artar. Bu noktada erkekler bunu hissettiklerinde vazgeçme eğilimine girerler. Bayanlar erkeği sevmeli, ona sadık olmalı fakat bunun fazlasına kaçmamalıdır. Bayanlarında kendisine has bir hayatı olmalıdır ki erkeklere bağımsızlık hakkı tanımalıdır. Ayrıca hobileri, zevkleri ve arkadaşlarına düşkün olan bayanlar erkeklerin gözünde bir adım öndedir.

Mütevazi kadınlar

Eğer bir erkeği etkilemek istiyorsanız daha ilk baştan para konusuna girmeyin. Özellikle ilk buluşmalarda direk bayanlar maaşını veya günlük harcamasını öğrenmeye çalışır. Eğer böyle bir durum varsa erkekler bu sorgulamaları yapan kızları reddeder. Çünkü erkekler para takıntısı olan bayanlardan pek hoşlanmazlar. Parayı arka planda tutan zengin bir bayan da olsa bu konuda mütevazi olan ve harcamalarını bütçesine göre dengeli yapan kadın tipleri erkeklerin her zaman göz bebeğidir.

Kendiyle barışık kadınlar

Bayanların yanlış yaptığı noktalardan biridir. İlişki başlangıcında dert dinleyenler erkekler oldukça fazladır. Fakat bu konuda erkekler şikayetçidir. Erkekler somurtkan ve sürekli dertli bayanlar ile yaşamasının zor olduğunu düşünürler. Erkekler hayat dolu, esprili ve ne yaptığını bilen bayanlardan hoşlanırlar. Şunu da bayanlar unutmasınlar neşeli olacağım diyerek bunu abartan bayanlarda erkeklerin gözünde düşebilir.

İçi dışı bir dengeli kadınlar

Erkekler karşısındaki bayanın davranışlarından anlam çıkaramadıkları zaman yani kafası karışık veya bilmece gibi bayanlardan hoşlanmazlar. Bu sebeple açık sözlü ve ne istediğini bir bayan olmak erkeklerin gözünde daha farklıdır. İlişkilerde yaşam tarzınıza yakın erkekleri tercih etmelisiniz. Çünkü hayat tarzları birbirinine benzemeyen ilişkiler iki tarafı da zamanla yıpratır. Çünkü birbirlerine uyum sağmaya çalışmaya başladığınız an kendinizden taviz verirsiniz, taviz verdikçe de bu durumdan rahatsız olmaya başlarsınız.