Kaygı Nedir?

Kaygı insanın yaşamında en yenilmez olarak gördüğüdür. Fakat hedeflerinize ve istediğiniz mutluluğa giden yolda en büyük engeliniz ile baş etmeyi öğrenemediğiniz sürece, hedeflerinizi ve mutluğu sadece istemekle yetinmek, zorunda kalırsınız.
İster kronik kaygılarınız olsun, ister sıradan günlük kaygılarınız olsun kaygı büyük bir sorundur. Hayata, insanlara, kendinize güvensizliğinizin en büyük sebebidir. Endişeleriniz, kaygı duyuyorsanız güvensizliği besliyorsunuz demektir. Ve güvensizliği beslemeye ısrarla devam ederseniz acı gerçek şu ki; Layık olduğunuz işkence dolu hayatta kendi kendinizi yiyerek bitirirsiniz. “Kendi kuyunuzu kazdığınızı fark ettiğinizde, kuyu kazmayı bırakın.” Peki siz kendi kuyunuzu kazıyor musunuz? Hayat adına kaygılarınız var mı? Yoksa sizi tedbirli davranmaya sevk edecek kadar mı bir kaygılısınız?

 

Online Kaygı Testi

Testte verilmiş olan cümleler kaygılı biri olup olmadığınız test etmek amacı ile düzenlenmiştir.
Verilen ifadeleri dikkatli bir şekilde okumanızı ve üzerinde fazla düşünmeden kendinize göre değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Cümlenin sizin için doğru olduğunu düşünüyorsanız (D), yanlış olduğunu düşünüyorsanız (Y) seçeneğini işaretleyin.
Tam olarak sizi ifade etmediğini düşünüyorsanız, düşüncenize en yakın cevabı seçin. Sonuçları testin sonunda bulabilirsiniz.

 

Online Kaygı Testi

[os-widget path=”/okanbal/online-kayg%C4%B1-testi-okanbal-com” of=”okanbal” comments=”false”]

 

Sorunlarınızın Daha Sağlıklı Çözümü Adına Profesyonel Danışmanlık Hizmeti

(Yüz-yüze veya Online Randevu) Alabilirsiniz.

psikolojik-danisma-ogrenci-danismanligi-randevual1-gaziantep